Shory etsii uutta koordinaattoria

Suomen Hiihdonopettajat ry etsii uutta koordinaattoria. Tehtävään perehdyttäminen alkaa tällä kaudella maaliskuussa ja työtehtävät itsenäisesti kaudella 24-25. Shoryn koordinaattorina pääset työskentelemään eri hiihtolajien koulutuksen parissa ja kehittämään yhdessä hallituksen ja koulutusryhmän kanssa Shoryn toimintaa. Hallitus tukee itsenäistä työskentelyäsi ja voit vaikuttaa omiin työaikoihisi. Työn tavoitteena on hoitaa yhdistyksen juoksevat asiat ajallaan ja ammattimaisesti sekä kehittää tehtävien sujuvuutta. Työ on osa-aikainen: 30-60 tuntia kuukaudessa välillä 1.8.–31.5. 

Koordinaattorin tehtäviä ovat muun muassa

  • kurssien organisointi
  • jäsenrekisterin ja jäsenkortiston ylläpito (FloMembers, Cardu, ISIA) 
  • kirjanpidon avustavat tehtävät
  • viestinnän tehtävät sovitusti (nettisivut, some, verkkokauppa, yhteydenpito eri sidosryhmiin hallituksen apuna).

Lopulliset tehtävät määritetään tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaan. 

Edellytämme hakijalta kykyä itsenäiseen tekemiseen, intoa ja näppäryyttä oppia erilaisten alustojen käyttöä, yhteistyö- ja viestintätaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista englantia – sekä kiinnostusta talvilajeja kohtaan! Olet asenteeltasi yhdistyshenkinen asiakaspalvelija ja Shory on sinulle yhdistyksenä tuttu. 

Shoryn koordinaattorin rooli tarjoaa mahdollisuuden työskennellä sinulle tärkeän asian parissa “backstagella” yhdessä aktiivisen hallituksen ja kouluttajaporukan kanssa. Työ on etätyötä ja tehdään omilla välineillä sekä laskutetaan kevytyrittäjänä tai yrittäjänä. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen hallitus@hiihdonopettajat.fi viimeistään 4.2.2024.

Lisätietoja antaa 17.1. alkaen Shoryn hallituksen puheenjohtaja Nelli Heiskanen (050 563 2282). Lisää Shorystä voit lukea nettisivuiltamme www.hiihdonopettajat.fi.
 

  • 11.01.2024