Alppihiihdon ja lumilautailun ohjaajakurssit

Koulutusputki hiihdonopettajaksi aloitetaan alkeis- ja perustason taitoihin painottuvasta ohjaajakurssista, jolle jokaisen hiihdonopetuksesta kiinnostuneen on helppo tulla.

Alppihiihtäjille ja lumilautailijoille on omat opintopolut. Kurssille hyväksymisen edellytyksenä on hyvä lajikohtainen taito ja 18 vuoden ikä. Jokainen osallistuja voi suunnitella jatkokouluttautumisen omien kykyjen ja tarpeiden mukaisesti. SHOry:n ohjaajakurssin suoritettuaan voi toimia oman lajin hiihdonohjaajana osana hiihtokeskuksen palveluntarjontaa.

Ohjaajakurssi, kurssin kesto 8 päivää

Painottuu alkeis- ja perustason taitojen opetukseen asiakaslähtöisesti. Ohjaajakoulutus tarjoaa valmiudet toimia rinnehiihtokeskuksessa asiakaspalvelukykyisenä, turvallisuusnäkökulmat huomioivana motoristen taitojen opettajana.

Alppihiihdon ohjaajakurssit kaudella 21-22

03.12.2022 - 10.12.2022, Levi

Alppihiihdon ohjaajakurssi

Lumilautailun ohjaajakurssit kaudella 21-22

Seuraavan kurssin ajankohtaa ei ole vielä tiedossa. Päivitämme kurssikalenterimme, kun kurssien ajankohdat selviävät.

Mitä ohjaajakurssin jälkeen?

Ohjaajakurssin jälkeen on suoritettava opetusharjoittelu (25h) hiihtokeskuksessa. SPR:n EA-1 -kurssi pitää olla suoritettuna, ennen kuin voi jatkaa opintiellä Opettajakurssille. Opettajakurssin pääsyvaatimuksena on Ohjaajakurssin testeistä taitoarvosana vähintään kaksi. Opettajakurssin painopiste on kyseisen lajin jatkotason taidoissa. Opettajakurssin testit läpäisseet ja SHOryn jäsenet ovat auktorisoituja hiihdonopettajia Suomessa.

Mahdollisuus liittyä SHOry:n jäseneksi

Ohjaajakurssin jälkeen olet oikeutettu liittymään SHOry:n jäseneksi.
Jäsenyydellä tuet suomalaista hiihdonopettajakoulutusjärjestelmää ja kuulut hiihdonopettajayhteisöön. Lisäksi jäsenillemme on vuosittain vaihtuvia väline-etuja.